La baza a tot ce facem în atelierul Modern Crafts, stă pasiunea pentru obiecte din lemn, dorința de a inova și grija pentru mediul înconjurător.

Am studiat tehnici de educație din țările nordice și istoria designului pe îndelete, iar acum dăm viață produselor noastre care sunt gata oricând să își găsească o familie. La baza fiecăruia stă un proces intens de dezvoltare și creație ca să fim siguri că participă la educarea celor mici. Atât pentru produsele de serie, cât și pentru comenzile speciale, ne asigurăm că ceea ce creăm sunt produse accesibile, simple și funcționale.

Când spunem pe îndeletevorbim serios

Fiecare produs care pleacă spre noua lui familie trece printr-un control manual unde ne asigurăm că totul este cum ar trebui să fie. Deși folosim aparate profesionale de prelucrare a lemnului, acordăm atenție individuală fiecărei piese, analizăm fiecare tăietură, curbă și pată de culoare.  

Optimizăm consumul de resurse și materiale.

Ne concentrăm constant pe a reduce consumul de resurse naturale prin optimizarea proceselor tehnice și de creație. Ne place să știm că nu se aruncă nimic din materialele folosite. Suntem recunoscători planetei și ne dorim să o protejăm așa cum fiecare dintre noi ar trebui să o facă.

Învățăm constant

Fie că este vorba de studiu pentru a dezvolta un nou concept, sau de îmbunătățirea produselor existente, ne place să învățăm. Încurajăm feedbackul și suntem mereu deschiși să vedem ce putem face pentru a ne depăși în fiecare zi. Educația este un pilon important în conceptul nostru, de aceea ne specializăm constant prin cursuri și ateliere.

În fiecare seară, când stingem lumina în atelier, plecăm obosiți dar cu zâmbetul pe buze deoarece știm că a mai trecut o zi, în care am pus umărul la educația celor mici. Facem produse din lemn personalizate, pe comandă, jucării din lemn pentru a încuraja educația și a îi stimula pe cei mici. Ne adresăm și către grădinițe sau centre educaționale.