Adresa
Bucuresti Splaiul Unirii 160,
Tel: (+40) 762 800 899

Povestea Noastră

Mă numesc Adrian și sunt fondatorul Modern Crafts.

Salut.

Acest atelier a luat naștere din pasiunea mea pentru modelarea obiectelor din lemn. Inițial, am dorit sa construiesc un magazin în care să realizez la comanda piese de mobilier.

Însă băiețelul meu – care avea aproape 1 an pe atunci – a avut alte planuri pentru direcția în care se îndrepta business-ul și a conturat un nou drum al acestuia.

El a fost primul meu client și m-a ghidat către acest domeniu, al jucăriilor pentru copii. Primul produs a fost un căluț de lemn, cu care se mai joacă și astăzi 🙂  Iar de atunci mă străduiesc să creez si să produc jucarii care să susțină dezvoltarea armonioasă și echilibrată a copiilor, să stimuleze învățarea și explorarea mediului înconjurător, în condiții de siguranță.

Când spunem pe îndelete, vorbim serios

Fiecare produs care pleacă spre noua lui familie trece printr-un control manual unde ne asigurăm că totul este cum ar trebui să fie. Deși folosim aparate profesionale de prelucrare a lemnului, acordăm atenție individuală fiecărei piese, analizăm fiecare tăietură, curbă și pată de culoare.

Optimizăm consumul de resurse și materiale.​

Ne concentrăm constant pe a reduce consumul de resurse naturale prin optimizarea proceselor tehnice și de creație. Ne place să știm că nu se aruncă nimic din materialele folosite. Suntem recunoscători planetei și ne dorim să o protejăm așa cum fiecare dintre noi ar trebui să o facă.

Învățăm constant

Fie că este vorba de studiu pentru a dezvolta un nou concept, sau de îmbunătățirea produselor existente, ne place să învățăm. Încurajăm feedbackul și suntem mereu deschiși să vedem ce putem face pentru a ne depăși în fiecare zi. Educația este un pilon important în conceptul nostru, de aceea ne specializăm constant prin cursuri și ateliere.