Adresa
Bucuresti Splaiul Unirii 160,
Tel: (+40) 762 800 899

Livrare si returnare

Livrare

Livrarea produselor se face pe teritoriul României, prin intermediul serviciului de curierat.

Termenul de livrare a comenzii include pregătirea coletului și livrarea în sine și este, în general, de aproximativ 3-5 zile lucrătoare. Termenul de livrare poate fi mai mare în situația produselor făcute pe comandă, în cazul acestora termenul de livrare poate varia în funcție de specificul cererii. Termenul va fi confirmat de către furnizor în momentul receptionarii comenzii.

Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către furnizor. În zilele de sâmbătă și duminică nu se fac livrări. În situații excepționale, perioada de livrare se poate prelungi. În astfel de situații vă vom contacta telefonic sau pe e-mail.

Achitarea prețului transportului intră în obligația cumpărătorului. Costul livrării este de 25 de lei pe teritoriul României pentru comenzile plasate pe site, dar poate varia pentru produsele realizate la comanda.

Returnare

Produsele achiziționate pot fi returnate în termen de maxim 30 zile. Termenul decurge de la intrarea în posesia fizică a produsului.
Dacă te-ai hotărât să returnezi un produs achiziționat de pe site, te rugăm să ne trimiți un mail la contact@moderncrafts.ro și să ne spui despre ce produs este vorba.

Bunurile trebuie returnate în ambalajul original și cu etichetele originale. Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură, care au fost folosite, purtate sau deteriorate.
Bunurile trebuie returnate la adresa furnizorului, adresa fiind aceeași cu cea de unde a fost expediat coletul primit.
Taxa de retur va fi suportată de cumpărător. Excepția se aplică în cazul în care produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a fi defecte sau nu arată conform descrierii de pe site.

În situația în care produsul s-a deteriorat în timpul transportului, consumatorul trebuie să anunțe atât Modern Crafts cât și transportatorul. Modern Crafts nu își asumă răspunderea pentru daunele provocate de firma de curierat în timpul transportului.
Pentru bunurile returnate care corespund condițiilor de retur, contravaloarea bunurilor și, după caz, costul livrării, vor fi rambursate cumpărătorului în termen de 30 zile de la recepționarea produsului.

Sumele vor fi rambursate prin transfer bancar în contul specificat de către client.
Procesatorul de plăți online nu va avea nici o obligație de a suporta vreuna din cheltuielile legate de cererea dumneavoastră de retur și rambursare a sumei plătite și nu va răspunde în nici un fel față de dumneavoastră.
Pentru orice informații cu privire la returul produselor, vă rugăm să ne contactați la contact@moderncrafts.ro